Nieuws over uw pensioen Online lezen  |  Afmelden
Nieuws over uw pensioen
oktober 2020
Heeft u uw UPO al bekeken?
Deze zomer ontving u bericht van ons dat uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) voor u klaar staat. Heeft u al de tijd genomen om naar uw UPO te kijken? Neem hier de tijd voor. In een paar minuten tijd bent u weer helemaal bij!
 
Lees meer
Jaarverslag 2019 BPZ online!
Hoe zag 2019 eruit voor BPZ? Wat hebben wij in het afgelopen jaar allemaal gedaan? Hoe ontwikkelde de dekkingsgraad zich en hoe zit het met de beleggingsresultaten? 
Lees meer
Een belangrijke stap verder voor het nieuwe pensioenstelsel
De uitwerking van het pensioenakkoord is klaar. Nadat in de zomer van 2019 kabinet en de landelijke sociale partners op hoofdlijnen een pensioenakkoord sloten, is hier een jaar lang hard aan gewerkt. Sociale partners hebben inmiddels ingestemd met de uitwerking van het akkoord. Ook in de Tweede Kamer tekent zich een meerderheid af. In het debat op 14 juli spraken naast de coalitiepartijen ook SGP, PvdA en Groen Links hun steun uit.
 
Lees meer
Nog meer digitaal gemak in Mijn pensioen
Mijn pensioen is uw persoonlijke en beveiligde pagina bij BPZ. U ziet er in één oogopslag wat u aan pensioen hebt opgebouwd bij BPZ. 
Lees meer
Hebben wij uw privé e‑mailadres nog niet?
Geef uw privé e‑mailadres aan ons door via Mijn pensioen. Zo kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Ook als u met pensioen bent of uit dienst gaat.
De hoogte van de rente
Eind 2019 hebben wij helaas moeten besluiten om het opbouwpercentage bij BPZ per 1 januari 2020 te verlagen van 1,7% naar 1,35% voor de toekomstige opbouw van ouderdomspensioen. 
Lees meer
Contact
E-mail opties