Nieuws over uw pensioen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Nieuws over uw pensioen
januari 2021
Het opbouwpercentage ouderdomspensioen in 2021 omlaag van 1,35% naar 1,25%
Een lage rente maakt pensioen duur. De rente is in het afgelopen jaar helaas verder gedaald. Het bestuur heeft daardoor helaas moeten besluiten om het opbouwpercentage van het ouderdoms­pensioen te verlagen. Het opbouw­percentage gaat vanaf 1 januari 2021 van 1,35% naar 1,25%.
Lees meer
Bijsparen voor later?
Het is aan te raden om op tijd na te gaan of u voldoende pensioen op zult bouwen. Mocht u onvoldoende pensioen hebben bij BPZ, dan kunt u bijsparen. Dit kan niet binnen de pensioen­regeling van BPZ. Voor individueel pensioen­advies over uw eigen situatie kunt u het beste een pensioenadviseur vragen naar de mogelijkheden. Dit geldt zowel voor het ouderdoms- als het nabestaanden­pensioen.
Lees meer
Uw pensioen gaat niet omhoog per 1 januari 2021
Elk jaar beoordeelt het bestuur of de pensioenen verhoogd kunnen worden. Dat kan alleen als we financieel sterk genoeg zijn. Voor 2021 is dat niet het geval.
Lees meer
Maatschappelijk verantwoord beleggen
Via een enquête, die is gehouden onder deelnemers, is gebleken dat veel van u de voorkeur hebben voor duurzaam beleggen mits dat niet ten koste gaat van rendement en kosten. Het bestuur heeft de aandelenportefeuille in 2020 hierop aangepast.
Lees meer
Eerder met pensioen?!
Het pensioen dat wordt opgebouwd bij BPZ gaat standaard in op de dag dat u 68 jaar wordt. Wij krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om eerder met pensioen te gaan. Bij BPZ kan dat!
 
Lees meer
Contact
E-mail opties