Nieuws over uw pensioen Online lezen  |  Afmelden
Nieuws over uw pensioen
september 2021
Jaarverslag 2020 BPZ staat online
Bent u nieuwsgierig hoe BPZ in 2020 zich heeft ontwikkeld? Wat doet BPZ eigenlijk allemaal? Hoe ontwikkelde de dekkingsgraad zich en hoe zit het met de beleggingsresultaten die zijn behaald in 2020?
Lees verder
Echtscheiding (wijzigingen per 1 juli 2022)
De Wet Verevening Pensioenrechten bij Scheiding (Wet VPS) treedt in werking op 1 juli 2022. Deze wet heeft invloed op de verdeling van het pensioen bij een echtscheiding. De Wet VPS is van toepassing op gehuwden en geregistreerd partners (niet op samenlevers – zie over samenleving artikel 3).
Lees verder
Rechten bij beëindiging samenleving
In het geval u samenwoont en besluit om de relatie te beëindigen, dan gelden de regels van de Wet VPS niet. Wat is er dan wel van toepassing in uw situatie?
Lees verder
Heeft u uw UPO al bekeken?
Ook deze zomer ontving u bericht van ons dat uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) voor u klaar staat. Heeft u al de tijd genomen om naar uw UPO te kijken? Neem hier de tijd voor. In een paar minuten tijd bent u weer helemaal bij!
Bekijk uw UPO
Wat betekent onbetaald verlof opnemen voor uw pensioen?
In deze hectische tijden waarin Covid-19 de wereld heeft veranderd, kan het zijn dat u er over nadenkt om verlof op te nemen zonder behoud van loon, onbetaald verlof. U maakt daarover afspraken met uw werkgever, maar wat betekent het voor uw pensioen?
Lees verder
Denkt u wel eens na over uw pensioen?
BPZ geeft u de vrijheid om een aantal pensioenkeuzes te maken. Het doel is dat u straks maximaal geniet van uw pensioen. Benieuwd naar de keuzemogelijkheden?

Na de zomer gaat onze nieuwe digitale nieuwsbrief ‘‘Bijna met pensioen’’ de deur uit! Wij helpen deelnemers van 55 jaar en ouder daarmee graag om de pensioensituatie tijdig helder te krijgen.
Lees verder
Registreren privé e‑mailadres
Hebben wij uw privé e-mailadres nog niet? Geef dit aan ons door via Mijn pensioen. Zo kunnen wij u altijd digitaal bereiken. Ook als u met pensioen bent of uit dienst gaat.
Registreer
BPZ is bereikbaar voor vragen
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. U kunt ons ook e-mailen. U kunt dus zoals altijd terecht met uw vragen over uw pensioen bij BPZ. Bent u niet in de gelegenheid telefonisch contact met ons op te nemen? U heeft dan nog de mogelijkheid om te chatten met een medewerker. Log hiervoor in op Mijn pensioen.
Contact
E-mail opties