Mis niets!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Mis niets! Online lezen  |  Afmelden
Nieuws over uw pensioen
oktober 2021
Bent u al bezig voor uw pensioen?
Uw pensioenleeftijd is voor uw gevoel nog ver weg of komt misschien toch steeds dichterbij.…. Iedereen denkt er wel eens over na. Niet meer hoeven werken, uw tijd invullen zoals u dat wil: meer tijd voor familie, vrienden, die ene hobby of voor vrijwilligerswerk? Dat is een goed vooruitzicht, niet waar?!
Als u er over nadenkt om bijna met pensioen te gaan, dan is het wel zo handig als u nu al weet wat financieel mogelijk is. Wij helpen u daarom graag om uw pensioensituatie helder te krijgen en uw pensioen op uw persoonlijke situatie af te stemmen.

Meld u nu aan voor ons webinar “Bijna met pensioen”, zodat u alvast goed voorbereid bent
In het webinar wordt u op de hoogte gebracht waar u op moet letten om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Dat maakt plannen maken voor straks een stuk leuker!
Meld u aan!
In 3 snelle stappen ontdekt u het:
BPZ is bereikbaar voor vragen
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. U kunt ons ook e‑mailen. U kunt dus zoals altijd terecht met uw vragen over uw pensioen bij BPZ. Bent u niet in de gelegenheid telefonisch contact met ons op te nemen? U heeft dan nog de mogelijkheid om te chatten met een medewerker. Log hiervoor in op Mijn pensioen.
Contact
E-mail opties