Nieuws over uw pensioen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Nieuws over uw pensioen
februari 2022
Opbouw ouderdoms­pensioen in 2022 omhoog van 1,25% naar 1,3%
Een lage rente maakt pensioen duur. De rente is in het afgelopen jaar gelukkig weer iets gestegen. Het bestuur heeft daardoor kunnen besluiten om de pensioenopbouw iets te verhogen. Het opbouwpercentage voor het ouderdoms­pensioen gaat vanaf 1 januari 2022 van 1,25% naar 1,3%.
Lees verder
Uw opgebouwde pensioen gaat niet omhoog per 1 januari 2022
Elk jaar beoordeelt het bestuur of de opgebouwde pensioenen verhoogd kunnen worden. Dat kan alleen als we financieel sterk genoeg zijn. Voor 2022 is dat niet het geval.
Lees verder
Aanpassing reglement 2022
Met ingang van 1 januari 2022 zijn er drie wijzigingen opgenomen in het pensioenreglement van BPZ. Deze komen voort uit de aangepaste Pensioen‑cao.
Lees verder
Bijsparen voor later?
Het is aan te raden om op tijd na te gaan of u voldoende pensioen op zult bouwen. Mocht u onvoldoende pensioen hebben bij BPZ, dan kunt u bijsparen. Dit kan niet binnen de pensioen­regeling van BPZ. Voor individueel pensioen­advies toegesneden op uw eigen situatie kunt u het beste een pensioen­adviseur vragen naar de mogelijkheden. Dit geldt zowel voor het ouderdoms- als het nabestaanden­pensioen.
Lees verder
Registreer uw privé e‑mailadres
Heef u uw privé e‑mailadres nog niet doorgegeven aan ons? Geef dit dan aan ons door. Zo kunnen wij u altijd digitaal bereiken en mist u niets. Ook als u met pensioen bent of uit dienst gaat.
Registreer nu
BPZ is bereikbaar voor vragen
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. U kunt ons ook e‑mailen. U kunt dus zoals altijd terecht met uw vragen over uw pensioen bij BPZ. Bent u niet in de gelegenheid telefonisch contact met ons op te nemen? U heeft dan nog de mogelijkheid om te chatten met een medewerker. Log hiervoor in op Mijn pensioen.
Contact
E-mail opties