Nieuws over uw pensioen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Nieuws over uw pensioen
oktober 2022
Jaarverslag 2021 BPZ staat online
Bent u nieuwsgierig hoe BPZ zich in 2021 heeft ontwikkeld? Wat doet BPZ eigenlijk allemaal? Hoe ontwikkelde de dekkingsgraad zich en hoe zit het met de beleggingsresultaten die zijn behaald in 2021? 
Lees verder
Uw pensioen gaat omhoog in 2022
De pensioenen bij BPZ zijn per 1  juli 2022 verhoogd met 2,5%. Dit geldt voor de pensioenaanspraken van de (gewezen) deelnemers en de mensen die nu een pensioenuitkering ontvangen. 
Lees verder
Heeft u uw UPO al bekeken? 
Ook deze zomer ontving u bericht van ons dat uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) voor u klaar staat. Heeft u al de tijd genomen om naar uw UPO te kijken? Neem hier de tijd voor. In een paar minuten tijd bent u weer helemaal bij!
Bekijk uw UPO in uw persoonlijk portaal
Lees verder
Wilt u vóór uw AOW-leeftijd met pensioen? 
Dan kunt u uw pensioen tot uw AOW-leeftijd aanvullen met een AOW-overbruggingspensioen.
Lees verder
Inloggen zonder DigiD op Mijn pensioen
Voor de mensen, die omdat zij buiten Nederland wonen geen gebruik kunnen maken van DigiD, is er een nieuwe mogelijkheid gekomen om in te loggen bij Mijn pensioen. U kunt namelijk bij Mijn pensioen ook inloggen zonder dat u hiervoor DigiD nodig heeft.

In Mijn pensioen vindt u onder andere gegevens over uw pensioen. Om Mijn pensioen veilig te kunnen benaderen hebben wij een ‘2-factor-authentication’ opgenomen. Dit betekent dat u inlogt met een wachtwoord en dat u ook een code nodig heeft om te kunnen inloggen. Die code ontvangt u via de Google Authenticator-app.

Heeft u nog geen Authenticator-app? Dan downloadt u deze op uw mobiel via de App Store of in de Play Store. In de inlogomgeving van Mijn pensioen vindt u hiervoor ook een instructie.
MIJN PENSIOEN
NEWS ARTICLE IN ENGLISH (.PDF, 47 kB)
Denkt u wel eens na over uw pensioen?
Op woensdag 23 en dinsdag 29 november houden we weer interactieve webinars. Wij helpen al onze deelnemers van 55 jaar en ouder daarmee graag om de pensioensituatie helder te krijgen. Eind oktober ontvangen alle deelnemers van 55 jaar en ouder een e-mail met de mogelijk zich aan te melden voor deze webinars. Wilt u nu al meer informatie?
Lees dan verder
Uw mening telt!
In september hebben we u gevraagd mee te doen aan ons onderzoek inzake het nieuwe pensioenstelsel. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Ipsos en bestond uit 2 delen. Het eerste deel gaat over uw risicobereidheid ten aanzien van de beleggingen en het tweede deel gaat over uw voorkeur voor de mate van solidariteit (het delen van risico) in de nieuwe pensioenregeling. Als we dat weten, kunnen we betere keuzes maken voor het type pensioenregeling en in de manier waarop we beleggen. Op moment van schrijven van deze nieuwsbrief zijn de uitkomsten nog niet bekend. In de volgende nieuwsbrief geven we u een samenvatting over de respons en uitkomsten van de vragenlijst.
Registreren privé e-mailadres
Hebben wij uw privé e‑mailadres nog niet? Geef dan uw privé e‑mailadres aan ons door via Mijn pensioen. Zo kunnen wij u altijd digitaal bereiken en mist u niets. Ook als u met pensioen bent of uit dienst gaat.
Registreer uw privé e-mailadres
Contact
E-mail opties