Nieuws over uw pensioen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Nieuws over uw pensioen
september 2023
Jaarverslag 2022 BPZ staat online
Bent u nieuwsgierig hoe BPZ zich in 2022 heeft ontwikkeld? Wat doet BPZ eigenlijk allemaal? Hoe ontwikkelde de dekkingsgraad zich en hoe zit het met de beleggingsresultaten die zijn behaald in 2022?
Lees verder
Heeft u uw UPO al bekeken?
Voor de zomer ontving u bericht van ons dat uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) voor u klaar staat. Heeft u al de tijd genomen om naar uw UPO te kijken? Neem hier de tijd voor. In een paar minuten tijd bent u weer helemaal bij!
Lees verder
Onze klachten- en geschillenregeling is aangepast
BPZ doet er alles aan om uw pensioenregeling met de grootst mogelijke zorg uit te voeren. Bent u toch niet tevreden over de uitvoering, de manier waarop u behandeld bent of bent u het niet eens met een beslissing van BPZ, dan kunt u een klacht indienen.
Lees verder
De nieuwe Pensioenwet is ingegaan
Op 1 juli 2023 is de nieuwe Pensioenwet ingegaan. Wij hebben in Nederland onze pensioenen best goed geregeld, maar met de nieuwe wet zorgen we er voor dat dit ook in de toekomst zo blijft. 
Lees verder
10 vragen en antwoorden
Wat de nieuwe regels voor pensioen voor u kunnen betekenen, leest u op onze website. We geven u antwoord op 10 vragen die u nu misschien al heeft.
Lees verder
Registreren privé e‑mailadres
Hebben wij uw privé e‑mailadres nog niet? Geef dan uw privé e‑mailadres aan ons door via Mijn pensioen. Zo kunnen wij u altijd digitaal bereiken en mist u niets. Ook als u met pensioen bent of uit dienst gaat.
Registreer uw privé e‑mailadres
Contact
E-mail opties